Babagan awake dhewe

20180613175820

Founded in 1995, Hengfa iku utomo loom lan baris tape bagean supplier in China kanggo meh kabeh manufaktur mesin kayata Hengli, Yongming, ATA, CS, Dong Shiuan. We dikembangaké macem-macem cadang, nawakake panggantos lengkap bagean dibutuhake kanggo China, Eropah, Indian, lan Taiwan looms, lan wis digawe nuduhake amba ing China & pasar Overseas ing Indonésia kualitas, ukuran presisi saka produk kita diprodhuksi.

Manajemen jujur, bangunan kapasitas R & D, kualitas dadi, sawise-sales dandan layanan, nggedhekake entuk manfaat kanggo klien, Hengfa tekad ngembangaken bagean ekonomi lan dipercaya kanggo nyanggupi donya kanggo PP mesin tas / HDPE


WhatsApp Online Chat !