Rreth nesh

20180613175820

E themeluar në vitin 1995, Hengfa është kryesorja tezgjah dhe linjës kasetë pjesë furnizues në Kinë për pothuajse të gjithë prodhuesit makinë të tilla si Hengli, Yongming, ATA, CS, Dong Shiuan. Ne kemi zhvilluar spares të ndryshme, ofron zëvendësimin e plotë të pjesëve të kërkuara për Kinë, Evropë, Indian, dhe Tajvan afrohet, dhe kanë krijuar një pjesë të madhe në Kinë dhe tregun e huaj bazuar në konsistencën e cilësisë, dimension saktësi e produkteve tona të prodhuara.

Menaxhimi i ndershëm, R & D ngritjen e kapaciteteve, përmirësimi i cilësisë i vazhdueshëm, pas shitjes përmirësimin e shërbimit, të maksimizuar përfitimin për klientët, Hengfa është e angazhuar për zhvillimin e pjesëve ekonomike dhe të besueshme për të përmbushur kërkesën në botë për PP çanta / HDPE makinë


WhatsApp Online Chat !