Tentang Kami

20180613175820

Diadegkeun dina 1995, Hengfa teh foremost loom jeung garis tape bagian supplier di Cina pikeun ampir sakabéh produsén mesin kayaning Hengli, Yongming, ATA, CS, Dong Shiuan. Urang dimekarkeun rupa spares, nawarkeun ngagantian lengkep bagian diperlukeun pikeun Cina, Eropa, India, sarta Taiwan Looms, sarta geus nyieun pangsa badag di Cina & pasar Overseas dumasar kana konsistensi kualitas, dimensi precision produk urang dijieun.

manajemén jujur, wangunan kapasitas R & D, pamutahiran kualitas Kontinyu, sanggeus-jualan pamutahiran jasa, ngamaksimalkeun manfaat keur klien, Hengfa geus komitmen pikeun ngamekarkeun bagian ekonomis jeung dipercaya papanggih paménta di dunya pikeun PP mesin tas / HDPE


WhatsApp Online Chat !