• banner03
  • banner01
  • banner02-01

Produk Nyokot Up

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

Aichi Solusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Diadegkeun dina 1995, Hengfa teh foremost loom jeung garis tape bagian supplier di Cina pikeun ampir sakabéh produsén mesin kayaning Hengli, Yongming, ATA, CS, Dong Shiuan. Urang dimekarkeun rupa spares, nawarkeun ofparts ngagantian lengkep diperlukeun pikeun Cina, Eropa, India, Taiwan Looms, sarta geus nyieun pangsa badag di Cina & pasar Overseas dumasar kana konsistensi kualitas, dimensi precision produk urang dijieun.

kontak Aichi

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !