Changzhou Wujin Hengfa

Menaxhimi i ndershëm, R & D ngritjen e kapaciteteve, përmirësimi i cilësisë i vazhdueshëm, pas shitjes përmirësimin e shërbimit, të maksimizuar përfitimin për klientët, Hengfa është e angazhuar për zhvillimin e pjesëve ekonomike dhe të besueshme për të përmbushur kërkesën në botë për PP çanta / HDPE makinë


Post time: Jun-14-2018
WhatsApp Online Chat !