Вести

  • Changzhou Wujin HENGFA

    Changzhou Wujin HENGFA

    Искрен менаџмент, градење на капацитетите за истражување и развој, континуирано подобрување на квалитетот, по продажбата на подобрување на услугата, се зголеми во корист за клиенти, Hengfa е посветена на развојот економски и сигурен делови за да се задоволи побарувачката во светот за ПП / HDPE кеси машина
    Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !