Lajme

  • Changzhou Wujin Hengfa

    Changzhou Wujin Hengfa

    Menaxhimi i ndershëm, R & D ngritjen e kapaciteteve, përmirësimi i cilësisë i vazhdueshëm, pas shitjes përmirësimin e shërbimit, të maksimizuar përfitimin për klientët, Hengfa është e angazhuar për zhvillimin e pjesëve ekonomike dhe të besueshme për të përmbushur kërkesën në botë për PP çanta / HDPE makinë
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !