roller nyetir - Cina Changzhou Wujin Hengfa Mesin

nyetir roller

Pondok Description:

Spare parts for different China and imported tape extruding lines and circular looms. Products supplied: Machinery parts for all kinds of Plastic circular loom, Tape stretching line, Ribbon loom and Jumbo bags etc. We are the foremost parts supplier with the highest cost-effective goods. Advantage of us: 1, Manufacture with quality control and shipment date control 2. Thousand of loom and winder parts, big quantity output, cost control. 3. We supply parts to almost all China loom and win...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ChangZhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Suku cadang pikeun pita extruding garis béda Cina sarta diimpor na looms sirkular.
    Produk disadiakeun: bagian mesin keur sagala jinis Plastik loom sirkular, pita manjang garis, pita loom jeung tas Jumbo jsb Urang anu foremost bagian supplier kalayan barang ongkos-éféktif pangluhurna.
    Kauntungannana kami:
    1, pabrik jeung kontrol kualitas na titimangsa kiriman kontrol
    2. Seribu of loom na winder bagian, output kuantitas badag, kontrol ongkos.
    3. Urang nyadiakeun patempatan pikeun ampir sakabéh Cina loom jeung pabrik winder, urang gaduh pangaweruh cukup on loom na pita manjang garis. Sarta ogé gampang ngahasilkeun bagian ngaropéa.
    Nyuhunkeun naon wae, mangga pernah murag ragu ngahubungan kuring.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !