• banner03
  • banner01
  • banner02-01

Products Pick Up

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

Aichi Solution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Founded in 1995, Hengfa iku utomo loom lan baris tape bagean supplier in China kanggo meh kabeh manufaktur mesin kayata Hengli, Yongming, ATA, CS, Dong Shiuan. We dikembangaké macem-macem cadang, nawakake ofparts panggantos lengkap dibutuhake kanggo China, Eropah, Indian, Taiwan looms, lan wis digawe nuduhake amba ing China & pasar Overseas ing Indonésia kualitas, ukuran presisi saka produk kita diprodhuksi.

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !